Marcel ter Veer

Medium-Healer-Coach

 

Over Marcel

Door het gebruik van mijn mediamieke talenten, ben ik in staat om veel zaken in een ogenblik te doorgronden. Mijn verbinding met de Bron en met  de helpers vanuit de hemel,maakt dat ik als een brug fungeer,tussen de kosmos en de aarde.Mijn passie gaat uit naar het coachen en healen van mensen die op mijn pad worden gezet, hen te begeleiden en te ondersteunen en hen te healen en  in liefde te laten komen,de mensen wakker te maken en om hen vervolgens recht in hun eigen hart te kunnen laten kijken en te voelen,zodat zij beseffen wie zij ten diepste van binnen zijn, waardoor zij liefdevoller worden en daardoor ook de aarde helpen liefdevoller te maken.Ik werk puur vanuit mijn Hoger Zelf.Zo kan er zuiver healing en genezing plaats vinden op alle lagen van de ziel als de mensen er voor open willen staan.

 

Down to earth en met beide voeten op de grond werk ik, als een soort schakel in het energie veld van anderen, zodat het energieveld van de ander weer hersteld wordt naar de volledige harmonie van zijn. Dat zijn mijn natuurlijke gaven. Dit raakt op alle vlakken, zowel het emotionele,fysieke en licht-lichaam.

 

Ik ben een Lichtdrager en geef licht-behandelingen met cosmische energieën.Ik help mensen met transformatie processen door middel van energie-behandelingen en bij mentale bewustzijnsprocessen.Helder neem ik de energievelden waar en alles daar om heen,hierdoor worden alle blokkades zichtbaar. Ik werk met zuiver helend licht in het veld van zijn.In een ontmoeting wordt helder,wat niet helder is en wat helder is,waar de misverstanden nog aanwezig zijn. Hierbij werk ik met de cosmische energieën in het veld van zijn.

 

Veel mensen mag ik helpen,die op mijn pad worden gezet op hun weg naar heelheid.Bijvoorbeeld door hen een periode te begeleiden in hun transformatie processen door middel van healing en bewustzijns coaching en juist die mensen te mogen helpen die in de praktijk bij mij komen met hun klachten en transformatie problemen.Dit kunnen volwassenen, jongeren en kinderen zijn. In een behandeling of consult heel concreet de energievelden waar te nemen,het verleden,de chakra’s,de toekomstige invloeden en dus Helder zien waar de blokkades zitten.Deze blokkades kunnen op energetisch niveau opgeruimd worden waarna er healing plaats kan vinden en ieder weer gebruik kan maken van zijn of haar volledig potentieel.Het werkelijke leven in vrijheid begint.

 

Alle middelen heb jij in je,om je leven in te richten naar je eigen wensen.Want je hart weet namelijk precies wat het moet doen.Ik zie vaak dat mensen niet weten hoe ze dat nu moeten doen,het is eigenlijk heel gemakkelijk.De wijsheid die jij nodig bent is al in je hart aanwezig en is erg krachtig.Vanuit je hart kun je heel snel manifesteren.Als jij deze energie laat stromen.Vooral voor mensen die durven te voelen en ook echt naar hun hart willen en kunnen luisteren. Daarom is het zo belangrijk dat jij bij jezelf blijft,in je gevoel en heel dicht bij je kern,zodat je altijd direct bij je “middelen” kunt,die al in je hart aanwezig zijn.Lukt het je even niet?Dan help ik jou,dat het je nu wél gaat lukken en  jij nu wél je leven kunt inrichten naar je wensen.

 

Leven vanuit je hart is leven vanuit je ziel en jij bent nodig waar je hart ligt.

 

Ik wens je alle goeds op je pad. 

 

Voor vragen en of opmerkingen mail naar info@injehart.nl  of bel voor een afspraak:06-83039390