06 8303 9390

info@injehart.nl

Over Marcel

"Leven vanuit je hart is leven vanuit je ziel,
jij bent nodig waar je hart ligt"

Medium-Healer-Coach

Over Marcel ter Veer

Ik ben Marcel ter Veer en woonachtig in Hengelo Overijssel.

Hier geniet ik een fijn leven in een jaren 30 woning met een zonnetje er boven. De praktijk is aan huis gevestigd in Hengelo Overijssel.

Vanaf mijn 40e ben ik pas echt actief naar buiten getreden als medium en healer. Op het moment dat je zelf ervaart en bewust word dat je een medium en healer bent van nature, dan heb je nog een weg te gaan voor je andere mensen echt goed kunt helpen.

Daarom heb ik in het verleden diverse opleidingen gedaan tot Energetisch therapeut, Soul-reiki therapeut, Non-duale coaching, een opleiding Cosmic healing en daarnaast het beoefenen van het mediumschap en een opleiding tot life- coach. Door te leren om steeds dichter bij je zelf te leven en in je eigen kern, dan kun je worden wie je werkelijk bent.Door mijn verbinding met de lichtwereld en de samenwerking met mijn persoonlijke Gidsen, fungeer ik als brug tussen de kosmos en de aarde. Zo ontvang ik informatie, kennis, inzichten en antwoorden via mijn Gidsen, die bij elke sessie aanwezig zijn en met mij samenwerken.

healing in je hart

MIJN REVIEWS

 Reacties van cliënten

Bedankt voor het mooie consult. Ik heb nu eindelijk de juiste antwoorden en inzichten mogen ontvangen op mijn vraagstukken waar ik mee zat en ik voel mij aan geraakt van binnen dat er ook veel in werking is gezet. Ben er nog niet, maar nu wel een heel stuk goed op weg geholpen! Het heeft deuren geopend waarvan ik niet wist dat ze er waren.

Robin

In mijn beleving lig ik elke keer in een tunnel van licht en wordt er liefdevol aan me gewerkt,heel fysiek voelbaar.De ziekte van Lyme is volledig teruggedrongen en de klachten zijn inmiddels zijn weg.

Roelie

Dit was zo onbeschrijfelijk mooi zo diep, ik was even helemaal los van mijn lichaam. Ik was weer even thuis tussen velen die ik kende. Tussen mijn vader en mij werd geheeld. Ik was zo blij hem weer te zien. Dankjewel Marcel en zij die dit mogelijk hebben gemaakt. Woorden zijn niet toereikend om alles te beschrijven.

Rianne

Zo ontroerd geweest in de healing op afstand, door de zuiverheid .Zo mooi. Zo puur. Waar ik zo naar verlangd heb.Heb heel veel gehuild bij het opschonen van mijn kanalen.Heel veel dank.

Laura

Na zo veel jaren van burn-out klachten tot hevige depressies. Is er door de healingen sessies die ik ontvangen heb een doorbraak in mijn leven gekomen,letterlijk licht in mijn leven.Vanuit helderheid en zelf liefde,kan ik nu op eigen kracht weer verder.

Willy

Mijn passie gaat uit naar het coachen en healen van mensen die op mijn pad worden gezet, hen te begeleiden en te ondersteunen en hen te healen en in liefde te laten komen.Zodat ze ervaren wie ze ten diepste zijn van binnen. Alle middelen heb jij in je,om je leven in te richten naar je eigen wensen.Want je hart weet namelijk precies wat het moet doen.Ik zie vaak dat mensen niet weten hoe ze dat nu moeten doen,het is eigenlijk heel gemakkelijk. De wijsheid die jij nodig bent is al in je hart aanwezig en is erg krachtig.

Ik werk puur vanuit mijn hart, mijn intuïtie en ontvang begeleiding en informatie via mijn Gidsen. Daarom resoneert een sessie ook direct bij de mensen die bij mij komen. Omdat ik direct in verbinding sta en dat voelen mensen. Dat is de manier waarop ik met mensen werk. Zo kan er zuiver healing en genezing plaats vinden op alle lagen van de ziel als de mensen er voor open willen staan en het toe laten.

“Leven vanuit je hart is leven vanuit je ziel en jij
bent nodig waar je hart ligt”

Mijn hart gaat uit naar de natuur, hier laad ik mij weer op. De schoonheid van de natuur en wat deze ons te vertellen heeft. Je krijgt er altijd weer een inspiratie van en je trilling gaat er van omhoog, omdat wij mensen eigenlijk zo verbonden zijn met de natuur, of we ons daar nu van bewust zijn of niet.In de natuur kun je makkelijk je innerlijk zelf ervaren,omdat je hoofd dan sneller leeg is en jij meer in je gevoel,in je hart bent en als jij in je gevoel, je hart bent, dan ben je automatisch in verbinding met alles.

Leven vanuit je hart is leven vanuit je ziel, jij bent nodig waar je hart ligt.

Voor meer informatie bel naar 06-83039390 of mail naar info@injehart.nl

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Maak een afspraak of stuur me een bericht. Ik help je graag!