06 8303 9390

info@injehart.nl

In je hart

"Leven vanuit je hart is leven vanuit je ziel,
jij bent nodig waar je hart ligt"

over de praktijk

In je hart

In je hart is een praktijk voor spirituele coaching en healing. In de praktijk komen mensen die extra hulp nodig hebben in hun transformatie proces en of bij fysieke klachten.

Veel mensen zijn je al voor gegaan,dus schroom niet om contact op te nemen voor een consult of een healing.

Jezelf leren begrijpen in de diepte van je eigen wezen. Luisteren naar het diepere Zelf.

De diepte van het leven kunnen raken en tot uitdrukking mogen brengen.Je eigen leven proberen te verdiepen en aansluiting vinden bij diegene die op dezelfde manier durven en kunnen leven.Waar zit nu deze richting en waar zit de diepte en hoe kunnen wij met deze diepte in contact komen?

Er is zoveel werk op deze aarde, dat wij zeer bewuste wezens mogen proberen te worden,die een bepaalde richting uit mogen gaan.Een bepaalde diepte in het leven mogen nastreven en die zelfs hun vreugde durven te beleven waar anderen dit niet niet zien zitten.

Het ware diepe geluk vind je in jeZelf,doordat je tevreden kunt zijn met jeZelf,doordat je handelingen kunt verrichten in de richting van de openheid naar de diepte van het leven.

Wanneer jij in de diepte leeft van je Ziel,dan kom je de juiste personen tegen,op het juiste moment.

healing in je hart

MIJN REVIEWS

 Reacties van cliënten

Bedankt voor het mooie consult. Ik heb nu eindelijk de juiste antwoorden en inzichten mogen ontvangen op mijn vraagstukken waar ik mee zat en ik voel mij aan geraakt van binnen dat er ook veel in werking is gezet. Ben er nog niet, maar nu wel een heel stuk goed op weg geholpen! Het heeft deuren geopend waarvan ik niet wist dat ze er waren.

Robin

In mijn beleving lig ik elke keer in een tunnel van licht en wordt er liefdevol aan me gewerkt,heel fysiek voelbaar.De ziekte van Lyme is volledig teruggedrongen en de klachten zijn inmiddels zijn weg.

Roelie

Dit was zo onbeschrijfelijk mooi zo diep, ik was even helemaal los van mijn lichaam. Ik was weer even thuis tussen velen die ik kende. Tussen mijn vader en mij werd geheeld. Ik was zo blij hem weer te zien. Dankjewel Marcel en zij die dit mogelijk hebben gemaakt. Woorden zijn niet toereikend om alles te beschrijven.

Rianne

Zo ontroerd geweest in de healing op afstand, door de zuiverheid .Zo mooi. Zo puur. Waar ik zo naar verlangd heb.Heb heel veel gehuild bij het opschonen van mijn kanalen.Heel veel dank.

Laura

Na zo veel jaren van burn-out klachten tot hevige depressies. Is er door de healingen sessies die ik ontvangen heb een doorbraak in mijn leven gekomen,letterlijk licht in mijn leven.Vanuit helderheid en zelf liefde,kan ik nu op eigen kracht weer verder.

Willy

Het verstand is denkvermogen, het Ego is IK –Bewustzijn, je idee over wie je bent.Gevoel is emotie of stemmingen en het hart staat voor het innerlijk.De weg van je hoofd naar je hart,alles begint bij het toestaan van jezelf om in je gevoel te zijn,daar te verblijven en alles te gaan voelen.Want Zonder voelen kom je echt niet in je hart.Als je stil bent en je kunt naar de stilte van je innerlijke wezen gaan en daar verblijven,dan ben je in je hart.Zo noemen we dat.

Een eenvoudige methode om ons hart te laten ontwaken,is door een bloem te nemen,hieraan te ruiken en te analyseren wat wij voelen,waardoor we het zien of aanraken.Leven vanuit je hart is leven vanuit je gevoel, dan leef je echt vanuit je ziel.

Heb jij fysieke klachten of spirituele en of geestelijke klachten?Zit je met bepaalde vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen.Samen met mijn helpers vanuit de hemel,mag ik jou vooruit helpen op je pad.

Ik wens je alle goeds op je pad. Hartelijke groet, Marcel ter Veer

“Hoe liefdevoller de uitdrukking is die jij in je leven plaatst, hoe meer liefde je zal ontvangen “

Hulp nodig om weer naar je gevoel te luisteren?

Maak een afspraak of stuur  een bericht.