"Hoe liefdevoller de uitdrukking is die jij in je leven plaatst,  hoe meer liefde je zal ontvangen "

 

IN JE HART is een praktijk voor spirituele coaching en healing.

In de praktijk komen mensen die extra hulp nodig hebben in hun transformatie proces en of bij fysieke klachten.

Veel mensen zijn je al voor gegaan,dus schroom niet om contact op te nemen voor een consult of een healing.

 

Jezelf leren begrijpen in de diepte van je eigen wezen.Luisteren naar het diepere Zelf.

De diepte van het leven kunnen raken en tot uitdrukking mogen brengen.Je eigen leven proberen te verdiepen en aansluiting vinden bij diegene die op dezelfde manier durven en kunnen leven.Waar zit nu deze richting en waar zit de diepte en hoe kunnen wij met deze diepte in contact komen?

 

Er is zoveel werk op deze aarde, dat wij zeer bewuste wezens mogen proberen te worden,die een bepaalde richting uit mogen gaan.Een bepaalde diepte in het leven mogen nastreven en die zelfs hun vreugde durven te beleven waar anderen dit niet niet zien zitten.

 

Kunnen wij ons zo openstelen voor het Goddelijke,dat wij daar intreden en dat wij daar mee kunnen leven?Het ware diepe geluk vind je in jeZelf,doordat je tevreden kunt zijn met jeZelf,doordat je handelingen kunt verrichten in de richting van de openheid naar de diepte van het leven.

 

Wanneer jij in  de diepte leeft van je Ziel,dan kom je de juiste personen tegen,op het juiste moment.

 

Het verstand is denkvermogen, het Ego is IK –Bewustzijn, je idee over wie je bent.Gevoel is emotie of stemmingen en het hart staat voor het innerlijk.De weg van je hoofd naar je hart,alles begint bij het toestaan van jezelf om in je gevoel te zijn,daar te verblijven en alles te gaan voelen.Want Zonder voelen kom je echt niet in je hart.Als je stil bent en je kunt naar de stilte van je innerlijke wezen gaan en daar verblijven,dan ben je in je hart.Zo noemen we dat. 

 

Een eenvoudige methode om ons hart te laten ontwaken,is door een bloem te nemen,hieraan te ruiken en te analyseren wat wij voelen,waardoor we het zien of aanraken.Leven vanuit je hart is leven vanuit je gevoel, dan leef je echt vanuit je ziel.

 

Heb jij fysieke klachten of spirituele en of geestelijke klachten?Zit je met bepaalde vragen? Schroom dan niet om contact  met mij op te nemen.Samen met mijn helpers vanuit de hemel,mag ik jou vooruit helpen op je pad.

 

Ik wens je alle goeds op je pad. Hartelijke groet, Marcel ter Veer

 

Voor vragen en of opmerkingen mail naar info@injehart.nl of bel naar 06-83039390