06 8303 9390

info@injehart.nl

Groep

"Leven vanuit je hart is leven vanuit je ziel,
jij bent nodig waar je hart ligt"

healing vanuit de bron

>

Healing Vanuit De Bron

huiskamersessie healing

>

Huiskamersessies

Healing Vanuit De Bron

Ben jij bereid om de liefdevolle, helende en genezende energieën, rechtstreeks vanuit de Bron te ervaren en te ontvangen? Ontvang heling en activatie speciaal afgestemd op jouw ziel.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Maak kennis met de liefdevolle en helende Energieën vanuit de Bron. Dat wat op dit moment geheeld mag worden dient zich aan. Je zelf-genezend vermogen wordt in een Hogere Trilling geplaatst. Jouw eigen herkenning en voeling van de Helende Bron energie gaat weer stromen.
Wat levert het je op?
Er vindt healing en activatie plaats op het Hart chakra: hierdoor wordt jij een dieper voelend mens, waardoor het voor jou eenvoudiger is, om in je Hart te blijven,
te Vertrouwen op je gevoel en in je Kracht te staan.
 
Er is voldoende ruimte voor het delen van de ervaringen. Je mag een steen, kaars, amulet of sieraad laten instralen met de helende energie vanuit de Bron. Dus neem gerust mee wat jij wilt. Een mooi geschenk voor jezelf of voor iemand anders. Thee of water en lekkers wordt voor gezorgd.

AGENDA

Wanneer: Zaterdag  17 September
Aanvang:14 tot 16 uur
Waar:Oelerweg 38 Hengelo ov
Deur open vanaf:13:30 uur
Deelname kosten:  15 p.p. Gelieve gepast betalen aub en Kom iets eerder!

Aanmelden is noodzakelijk ivm beperkt aantal stoelen

Meld u aan via de app:06-83039390 of email naar info@injehart.nl

cosmic healing arcturian healing

€ 15

Huiskamersessies

Voor mensen diegraag in een kleine groep een huiskamer sessie willen ervaren. Dit is meestal op een middag of avond. Een huiskamersessie, waar twee werelden samen komen, het is een middag of avond met een lach en een traan. Er zullen verschillende ontmoetingen plaats vinden met Gidsen en overleden dierbaren.

Iedere deelnemer ontvangt inzichten en antwoorden en wellicht een boodschap
van een overleden dierbare. Iedere Huiskamer sessie is weer anders zo zijn er
telkens weer andere thema’s die de revu passeren en de mensen kunnen vragen
stellen.

Deelnemers van een huiskamer sessie mogen altijd een foto of voorwerp meenemen. Het belooft altijd een bijzondere sessie die in een klein gezelschap plaats vind in huiselijke sfeer. De koffie en de thee staat voor u klaar tijdens deze bijeenkomst.

Een huiskamer sessie kan ook bij u thuis plaatsvinden, dit is in overleg en tegen vast tarief mogelijk en kunt u bespreekbaar maken. In overleg wordt dan een datum en tijdstip afgesproken.

spirituele healing hengelo

€ 15

MEER WETEN?

Veelgestelde vragen

Hoe voel ik me na een healingsessie?

Het is aanbevolen om de uren na de healing sessie en of het medium consult niet vol te plannnen. Er gebeurt tijdens en na het ontvangen van een healing sessie en of medium consult veel bij jou op energetisch en Ziels niveau. Een en ander heeft de tijd nodig om te integreren.

Ontvangen van een Healing. Hoe gaat het in zijn werk?

Hoe kan ik jou helpen? We kijken samen naar wat jij precies nodig hebt. Zodat we samen een plan kunnen maken dat bij jou persoonlijk past.

Ik kan je helpen je pijn te verzachten en dat ga je direct merken in de energie. Bijvoorbeeld om je angsten los te laten en meer te vertrouwen op je innerlijke Zelf. Zodat jij vanuit je ware zelf kun leven en weer gebruik kunt maken van je volledig potentieel. Je weet van te voren hoeveel sessies er nodig zijn om je klachten te verhelpen. (Bijvoorbeeld in een coaching en healing traject van 10 wekelijkse sessies.)

Healing by fysieke klachten:

Ik kan je helpen bij de pijn die je ervaart in je lichaam, door de pijn weg te nemen. De blokkades op te heffen en je cellen weer te laten trillen op de manier zoals ze dat van nature behoren te doen.Het zelf genezend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd en gaat weer aan de slag in je lichaam.

Afhankelijk van de duur van de klacht, kan het soms even duren voordat de klachten volledig verdwenen zijn en afhankellijk van wat jij nog te leren hebt hierin, zul je merken hoe het proces verloopt. Mensen voelen zich vaak direct al een stuk beter en daarom is het belangrijk dat je bij ernstige klachten toch zeker 5 behandelingen aangaat om een objectief beeld te krijgen van wat de healing met je doet en wat het je tot dan gebracht heeft.

Mijn manier van werken: ik ben een Lichtdrager, wat inhoud dat ik speciale licht-coderingen in mij draag en met de energieeen die ik aangereikt krijg van mijn Hoger Zelf en vanuit de kosmos mag werken, ik werk puur met Bron energie, zie het maar alsof ik een doorgeef luik ben en als het ware een instrument ben voor het Licht, de Lichtwereld.

Als je bij mij in de praktijk graag een healing wilt ontvangen, dan volgt er bij binnenkomst en of telefonisch eerst een intake gesprek, waarin we bespreken wat je graag anders wilt en wat je klachten zijn, hoe lang je ze al hebt en wat je er zelf al aangedaan hebt voor verbetering.

In de praktijk mag je plaats nemen op de super fijne relax-stoel, deze kan helemaal in ligstand, hierdoor kun jij heel goed ontspannen en je overgeven om de healing te ontvangen, ik laat me leiden in waar ik mijn handen mag plaatsen en soms hoeft dat ook niet. De energie begint te stromen en daarvan kun je koude stralingen voelen en of warmte.

Het kan ook zijn dat je verschillende sensaties in je lichaam voelt, of dat ineens je been begint te trillen of een arm.Dit hoort er allemaal bij en juist terwijl de healing gaande is, zijn mijn Gidsen en jouw Gidsen ook samen aan het werk om je ontspanning te geven, zodat jij je beter kunt over geven aan wat er op dat moment gebeurt.

Hoe bereid ik mij voor op het ontvangen van een healing op afstand?
Als je een healing op afstand ontvangt, Dan is het belangrijk dat je een rust moment voor jezelf hebt. Je bent dan al wat rustig, misschien eerst nog een blokje om. Zet gerust een zacht rustig meditatief muziekje op of iets anders wat je leuk vind. Je kunt ook een wierook of kaarsje branden of juist helemaal niets van dat. Doe wat goed voelt bij jou. Neem een ontspannen houding aan waarbij je ligt of zit en stel je ontvankelijk op. Als je ligt, dan leg je armen naast je lichaam met je handpalmen geopend naar boven

Hoe meer jij het toelaat, dus je open opstelt, zonder verwachtingen, hoe beter de energie zijn werk kan doen. Soms voel je wat koude, rillingen of dergelijke, dat kan allemaal. Soms wordt je heel erg warm of voel je als het ware een soort van warme deken om je heen. Laat het gebeuren en voel wat de healing je brengt. Sommige mensen krijgen beelden door of een spirituele ervaring. Dat is normaal en hoort er allemaal bij.

De helende Bron Energie wil graag door je cellen, atomen en elektronen, heen werken, hierbij wordt je zelf-genezend vermogen direct geactiveerd . Ook worden er oude stukken verdriet losgelaten, datgene wat aan heling onderhevig is wordt aangeraakt. Dus als je een emotie omhoog voelt komen, dan laat het toe, je bent aan het opschonen. Er kunnen ook gevoelens van weerstand ontstaan, om dat je ziel er dan nog even aan moet wennen zeg maar. Fysieke klachten worden direct minder, blokkades mogen worden opgelost en pijn klachten verminderen.

Mensen die helemaal niets voelen en of ervaren tijden het ontvangen van een healing, die staan nog niet helemaal open, zeg maar, hun ziel vind het dan nog een beetje eng om het helemaal toe te laten. Dit went steeds meer, naar mate je vaker healingen op afstand ontvangt. Hierbij wordt de energie afgestemd op de ontvangers. Dus iedereen ontvangt precies datgene wat hij of zij nodig heeft op dat moment in hun levens procesHet is belangrijk, voor een goede uitwerking van de energie en voor het optimale resultaat, dat men openstaat voor verandering en dat men gelooft dat er meer is, wat vaak niet te begrijpen is of te bevatten is, met het menselijke verstand.

Na het ontvangen van een healing is het belangrijk dat je een groot glas water drink, omdat er ook afvalstoffen vrij komen, die je later dan weer uitplast. Neem de tijd na het ontvangen van een healing om alles goed te integreren in je lichaam en je auraveld. Dus niet gelijk weer druk gaan doen, maar lekker ontspannen thuis relaxen met een kop thee op de bank bijvoorbeeld.

Hoe voel ik me na een healingsessie?
Het is aanbevolen om de uren na de healing sessie en of het medium consult niet vol te plannnen. Er gebeurt tijdens en na het ontvangen van een healing sessie en of medium consult veel bij jou op energetisch en Ziels niveau. Een en ander heeft de tijd nodig om te integreren.
Hoe kan ik betalen?

Een healing sessie en of een medium consult mag voor aanvang afspraak zijn voldaan middels overboeking, een tikkie en of betaalverzoek. Zodra de betaling is verwerkt is de gemaakte afspraak definitief.

Een sessie en of consult in de praktijk mag contant afgerekend, er is geen pin apparaat aanwezig.

Hoe kan ik een sessie annuleren?

Bent u verhinderd voor een afspraak? Vriendelijk verzoek om de afspraak tijdig, uiterlijk 24 uur voor aanvang te wijzigen of af te zeggen.Tot 24 uur van te voren kan dit kosteloos. Voor een afspraak die binnen de 24 uur wordt geannuleerd,Daarvan wordt 75 procent in rekening gebracht.

MIJN REVIEWS

 Reacties van cliënten

Bedankt voor het mooie consult. Ik heb nu eindelijk de juiste antwoorden en inzichten mogen ontvangen op mijn vraagstukken waar ik mee zat en ik voel mij aan geraakt van binnen dat er ook veel in werking is gezet. Ben er nog niet, maar nu wel een heel stuk goed op weg geholpen! Het heeft deuren geopend waarvan ik niet wist dat ze er waren.

Robin

In mijn beleving lig ik elke keer in een tunnel van licht en wordt er liefdevol aan me gewerkt,heel fysiek voelbaar.De ziekte van Lyme is volledig teruggedrongen en de klachten zijn inmiddels zijn weg.

Roelie

Dit was zo onbeschrijfelijk mooi zo diep, ik was even helemaal los van mijn lichaam. Ik was weer even thuis tussen velen die ik kende. Tussen mijn vader en mij werd geheeld. Ik was zo blij hem weer te zien. Dankjewel Marcel en zij die dit mogelijk hebben gemaakt. Woorden zijn niet toereikend om alles te beschrijven.

Rianne

Zo ontroerd geweest in de healing op afstand, door de zuiverheid .Zo mooi. Zo puur. Waar ik zo naar verlangd heb.Heb heel veel gehuild bij het opschonen van mijn kanalen.Heel veel dank.

Laura

Na zo veel jaren van burn-out klachten tot hevige depressies. Is er door de healingen sessies die ik ontvangen heb een doorbraak in mijn leven gekomen,letterlijk licht in mijn leven.Vanuit helderheid en zelf liefde,kan ik nu op eigen kracht weer verder.

Willy