06 8303 9390

info@injehart.nl

Automatisch Schrift

"Leven vanuit je hart is leven vanuit je ziel,
jij bent nodig waar je hart ligt"

Vanuit de eigen ervaringen geschreven.

Het gebruik van automatisch schrift is niet voor iedereen toegankelijk en vergt veel oefening. Juist door middel van het automatisch schrift, vergt het van een medium ,een staat van bewustzijn, ofwel een staat van “zijn” om de informatie en of boodschappen te kunnen schrijven, die vanuit de spirituele wereld worden doorgegeven door bijvoorbeeld gidsen, engelen en of overleden dierbaren.

Hierbij ben je het best in afstemming en zit je bijvoorbeeld achter de pc, of schrijf je met de pen in de hand op papier. De woorden en zinnen worden dan als het ware in het hoofd geplaatst, men laat dit dan “stromen” door in overgave te zijn en zo kun jij een boodschap ontvangen en deze tegelijkertijd verwerken in een word bestand, op de pc. Of juist schrijven met de pen in je hand op papier. Het automatisch schrift is een bepaalde manier van schrijven, waarbij terwijl je schrijft , je dit niet bewust doet. Bij automatisch schrift , dan ben je als het ware in afstemming en in een lichte vorm van trance.

Zodra je zelf echter begint na te denken over wat je aan het schrijven bent, krijg je geen letter meer in word, of op papier, omdat je dan weer in je hoofd zit. En dan lukt het echt niet meer. Door middel van automatisch schrift, is er direct contact met de spirituele wereld en kun je informatie en of boodschappen ontvangen van Gidsen, Beschermengelen en of overleden dierbaren. Ben je echt helemaal in overgave en laat je het gebeuren zeg maar, dan stromen de gedachten, woorden en zinnen als vanzelf bij je naar binnen en kun je in een bepaalde “flow” steeds blijven schrijven .

Naar mijn inzicht, is het kunnen toepassen van automatisch schrift, echt een gave. Omdat namelijk de spirituele wereld, bepaalt en ook kiest, wie er voor hun wel of niet mag werken. Je kunt het dan ook niet afdwingen zeg maar, omdat je het misschien zelf ook graag zou willen. Inmiddels is het toepassen van automatisch schrift, voor mij heel eigen geworden, dat ik het iedere keer als een bijzondere en zeer ontspannende manier van werken ervaar. Het contact zoals ik het voel en ervaar met de spirituele wereld, terwijl ik automatisch schrift toepas, is altijd zeer intens, emotioneel, warm en bovenal zeer liefdevol.

Op een zeker moment, terwijl je automatisch schrift toepast, is het zelfs zo dat je intuïtie als het ware samen smelt, met die van je Gids. Dan is het net alsof je samen één geheel bent , terwijl je automatisch schrijft in het contact met de spirituele wereld. De dag dat ik bemerkte, dat ik automatisch kon schrijven met mijn persoonlijke Gids Andreas, is er zoveel voor mij open gegaan. Het is voor mij en uiteraard voor de mensen die ik er dagelijks mee mag helpen, zo ontzettend waardevol om automatisch schrift toe te kunnen passen. Iedereen een persoonlijke boodschap te mogen geven.

Wil jij weten of het toepassen van automatisch schrift ook bij jou hoort ? Begin dan eens te schrijven met de pen op papier, nadat je je hoofd hebt leeg gemaakt van alle gedachten en kijk wat er in je op komt, aan woorden en zinnen. Schrijf deze woorden en zinnen gewoon op ,zonder pardon, dus heb er geen oordeel of er een mening over. Zo kun je simpelweg ervaren of jij wellicht ook de gave hebt! Probeer het gerust eens een paar keer uit, neem er je tijd voor en laat je mij dan weten of het lukt?

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Maak een afspraak of stuur me een bericht. Ik help je graag!