06 8303 9390

info@injehart.nl

Multidimensionale  Healing

Arcturiaanse Healing Technologie is een zeer geavanceerde multidimensionale healing techniek die gebruikt wordt voor de geest, lichaam en ziel. Multidimensionaal betekent dat dit healing systeem werkt in alle dimensies zowel in het heden, verleden en de toekomst.
Wanneer  je een Arcturian healing ontvangt in dit leven, ontvangt je ziel, tevens een healing in alle levens en in alle dimensies in het zelfde moment. Deze hoog ontwikkelde helende technologie is in tegenstelling tot alle andere in de melkweg en het universum: én complexer én completer dan elk ander systeem van healing aangeboden door andere lichtwezens. Arcturian healing maakt gebruik van de meest geavanceerde tools en frequentie codes om de ultieme genezing en reiniging van alle 7 subtiele lichamen te verzekeren .Genezing is verdeeld in 3 fasen. In de eerste plaats, het fysieke helen, dan de geest en de emoties en uiteindelijk het energielichaam zelf, het Lichtlichaam. Niet alleen brengt dit healing systeem genezing maar het verhoogt tevens het spiritueel bewustzijn en helpt enorm in de weg naar verlichting.
Gedurende het ontvangen van een Arcturiaanse healing, wordt de oerkracht,van al je ziele delen, (op dit moment elders geincarneerd),  weer toegevoegd aan jou volledigheid als ziel in dit leven op de aarde, waardoor je weer in eenheidsbewustzijn en eenheid met je ziel kunt leven en dit als zodanig ervaart. Je gaat weer vanuit de krachtbron leven, je oorsprong, in eenheidsbewustzijn en liefde in het hier en nu.
Het is belangrijk, voor een goede uitwerking van de energie en voor het optimale resultaat, dat men voordien openstaat voor verandering en dat men gelooft dat er meer is, wat vaak niet te begrijpen is of te bevatten is, met het menselijke verstand.
Deze  Arcturian healing ontvang je best van een ziel die afkomst Arcturiaan is en waarvan het Arcturiaanse “zijn” volledig is ontwaakt, zodat alle coderingen en activaties afgestemd op jouw ziel, het beste kunnen integreren met je “zijn” waardoor jouw ziel volledig de ruimte ontvangt die het in proces nodig heeft en hierdoor zichzelf kan helen.
Neem gerust contact op met Marcel voor meer informatie en hoe en op welke wijze Marcel hiermee kan helpen.
Velen zijn je al voor gegaan dus schroom niet om contact op te nemen. Bel 06-8303 93 90 of mail naar info@injehart.nl