06 8303 9390

info@injehart.nl

Aanbod

"Leven vanuit je hart is leven vanuit je ziel,
jij bent nodig waar je hart ligt"

healing workshops

>

Medium consult

>

Healing

>

Coaching & healing traject

Medium consult

Soms heb je vragen omtrent bepaalde kwesties of levens situaties waar je zelf even niet meer uit komt. Vragen over werk, relaties en of andere zaken en of levens situaties die voor jou belangrijk zijn. Neem er de tijd voor en schrijf van te voren je vragen op.

In een medium consult, vertel je mij waar je graag inzicht in wenst of helder wilt krijgen in datgene wat jou verhindert om de juiste keuzes te maken. Je ontvangt antwoorden,
heldere inzichten, handvatten en richting.

KOSTEN

De duur van een medium consult is 60 minuten, het tarief hiervoor is: 60 euro inclusief btw. Een Medium consult van 1.5 uur is 75 euro inclusief btw.

Het is al mogelijk om een kort telefonisch consult te boeken vanaf 30 minuten voor €30 euro.Bel hiervoor :06-83039390

HOE?

Een medium consult kan telefonisch, via skype of beeldbellen plaatsvinden. Ook ben je
natuurlijk van harte welkom in de praktijk in Hengelo Overijssel.

VOOR WIE?

Medium consulten zijn geschikt voor iedereen die meer inzicht wil verkrijgen in zichzelf,
situaties en of levenskwesties. Of je nu een volwassen persoon bent, een jong
volwassene of een kind.

(Kinderen in de praktijk onder begeleiding van een ouder en of voogd).

Als Medium en spiritueel coach help ik jou om naar je gevoel te luisteren vanuit je hart,
met spirituele coaching en healing, zodat jij weer kunt voelen wat goed voelt voor jou en hierdoor de juiste keuzes kunt maken in je leven.

NB: Omdat er bij elke sessie energetisch gewerkt wordt, kan er geen refund plaats vinden.Dit geldt ook als men een coaching en healing traject aan gaat voor meerdere sessies.In je hart geeft geen geld terug en doet niet een refund. Wel kunt u ten alle tijde de vooruit bestelde sessies ontvangen op afspraak.Een traject mag je zien als een cursus persoonlijke ontwikkeling intensief, op het moment dat jij besluit de cursus niet af te willen maken om welke reden dan ook, dan ontvang je geen restitutie. Op het moment dat In je hart besluit de cursus niet verder voort te zetten, dan ontvang je wel restitutie.

 

healing workshops

€60

Healing

Een healing op afstand,scheelt reistijd en het geeft het gemak,dat je deze healing ontvangt in je eigen setting,dat kan heel vertrouwd zijn en veilig om thuis in je eigen setting een healing te ontvangen.

Er is dan een afspraak op een afgesproken tijdstip. Vooraf een korte bespreking om te verbinden en achteraf na het ontvangen van de healing is er weer een telefonisch contact. Dan bespreken we hetgeen zich aangediend heeft,hoe jij het hebt ervaren en wat het met je doet,wat er verder aan informatie is doorgekomen,of juist niet.

Het is niet altijd nodig te weten,wat er gebeurde in de healing,immers het gaat om de uitwerking van de energie en hoe deze zich in jouw systeem heeft kunnen verankeren.

KOSTEN

De duur van een healing sessie is 60 minuten. Het tarief hiervoor is 60 euro.

 

HOE?

Een healing kan telefonisch , via skype of beeldbellen plaatsvinden. Ook ben je welkom in de praktijk in Hengelo OV.

Een healing op afstand is handig. Jehoeft de deur er niet voor uit en de energie kent geen grenzen zoals muren en de huid.

Een healing op afstand kan juist makkelijk zijn omdat je de healing ontvangt in je eigen veilige setting.Het werkt precies hetzelfde en de uitwerking van de energie is net zo krachtig, ga het maar eens ervaren.

VOOR WIE?

 De consulten en healingen die ik geef zijn geschikt voor iedereen die openstaat voor verandering, voor iedereen dus. Of je nu een volwassen persoon bent, een jongere en of een kind.

(Kinderen in de praktijk onder begeleiding van een ouder en of voogd).

NB: Omdat er bij elke sessie energetisch gewerkt wordt, kan er geen refund plaats vinden.Dit geldt ook als men een coaching en healing traject aan gaat voor meerdere sessies.In je hart geeft geen geld terug en geeft geen  refund. Een traject mag je zien als een cursus persoonlijke ontwikkeling intensief, op het moment dat jij besluit de cursus niet af te willen maken om welke reden dan ook, dan ontvang je geen restitutie. Op het moment dat In je hart besluit de cursus niet verder voort te zetten, dan ontvang je wel restitutie.

€60

Coaching en healing traject op maat

Iedere ziel heeft haar eigen tijd om te ontpoppen en te ontplooien.Ik begeleid jou daarin vanuit liefde en met vele jaren ervaring als spiritueel coach en healer op je pad naar eenheid gedurende een traject wat we samen aangaan.Het aangaan van een coaching en healing traject,bestaat uit een aantal sessies die wekelijks achtereen gevolgd worden,een traject van 10 wekelijkse sessies achtereen volgend op dezelfde dag van de week en het zelfde afgesproken tijdstip.

Op het moment dat jij een Coaching en healing traject aangaat,is er direct een verschil in energie, je gaat in een hogere trilling leven. Jouw lichaam eigen cellen in je lichaam beginnen weer te “trillen” zoals ze van nature behoren te doen.Het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd en gaat aan het werk.Dit is direct waarneembaar in een persoonlijk traject en waarbij de energie veel los maakt,zowel op alle lagen van de ziel,als het verruimen van het bewustzijn.Een traject kan op afstand plaats vinden en tussen de sessies door,ontvang je daar waar nodig spirituele coaching via de mail.En of via de whatss app.Er is altijd een intake voorafgaand aan het aangaan van een coaching en healing traject.En ja, ik voel ook in,of het voor mij ook goed voelt.

KOSTEN

Wil je graag een coaching en healing traject op maat? Maak gerust dan een afspraak voor een vrijblijvende intake. Vraag het tarief op, voor een coaching en healing traject van 10 wekelijkse sessies met snel behaalde resultaten.

Vraag hiervoor gerust meer informatie. Je mag altijd een kennismaking-healing aanvragen op afstand en dit is geheel kosteloos .

Een healing ter kennismaking is gratis, duurt 10 minuten en wordt gepand op afspraak, na een korte telefonische intake.

HOE?

Een taject op maat kan telefonisch , via skype of beeldbellen plaatsvinden. Ook ben je welkom in de praktijk in Hengelo OV.

VOOR WIE?

De consulten en healingen die ik geef zijn geschikt voor iedereen die openstaat voor verandering, voor iedereen dus. Of je nu een volwassen persoon bent, een jongere en of een kind.

(Kinderen in de praktijk onder begeleiding van een ouder en of voogd).

 

NB: Omdat er bij elke sessie energetisch gewerkt wordt, kan er geen refund plaats vinden.Dit geldt ook als men een coaching en healing traject aan gaat voor meerdere sessies.In je hart geeft geen geld terug en geeft geen  refund. Een traject mag je zien als een cursus persoonlijke ontwikkeling intensief, op het moment dat jij besluit de cursus niet af te willen maken om welke reden dan ook, dan ontvang je geen restitutie. Op het moment dat In je hart besluit de cursus niet verder voort te zetten, dan ontvang je wel restitutie.

Info

MEER WETEN?

Veelgestelde vragen

Hoe voel ik me na een healingsessie?

Het is aanbevolen om de uren na de healing sessie en of het medium consult niet vol te plannnen. Er gebeurt tijdens en na het ontvangen van een healing sessie en of medium consult veel bij jou op energetisch en Ziels niveau. Een en ander heeft de tijd nodig om te integreren. 

Ontvangen van een Healing. Hoe gaat het in zijn werk?

Hoe kan ik jou helpen? We kijken samen naar wat jij precies nodig hebt. Zodat we samen een plan kunnen maken dat bij jou persoonlijk past.

Ik kan je helpen je pijn te verzachten en dat ga je direct merken in de energie. Bijvoorbeeld om je angsten los te laten en meer te vertrouwen op je innerlijke Zelf. Zodat jij vanuit je ware zelf kun leven en weer gebruik kunt maken van je volledig potentieel. Je weet van te voren hoeveel sessies er nodig zijn om je klachten te verhelpen. (Bijvoorbeeld in een coaching en healing traject van 10 wekelijkse sessies.)

Healing by fysieke klachten:

Ik kan je helpen bij de pijn die je ervaart in je lichaam, door de pijn weg te nemen. De blokkades op te heffen en je cellen weer te laten trillen op de manier zoals ze dat van nature behoren te doen.Het zelf genezend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd en gaat weer aan de slag in je lichaam.

Afhankelijk van de duur van de klacht, kan het soms even duren voordat de klachten volledig verdwenen zijn en afhankellijk van wat jij nog te leren hebt hierin, zul je merken hoe het proces verloopt. Mensen voelen zich vaak direct al een stuk beter en daarom is het belangrijk dat je bij ernstige klachten toch zeker 5 behandelingen aangaat om een objectief beeld te krijgen van wat de healing met je doet en wat het je tot dan gebracht heeft.

Mijn manier van werken: ik ben een Lichtdrager, wat inhoud dat ik speciale licht-coderingen in mij draag en met de energieeen die ik aangereikt krijg van mijn Hoger Zelf en vanuit de kosmos mag werken, ik werk puur met Bron energie, zie het maar alsof ik een doorgeef luik ben en als het ware een instrument ben voor het Licht, de Lichtwereld.

Als je bij mij in de praktijk graag een healing wilt ontvangen, dan volgt er bij binnenkomst en of telefonisch eerst een intake gesprek, waarin we bespreken wat je graag anders wilt en wat je klachten zijn, hoe lang je ze al hebt en wat je er zelf al aangedaan hebt voor verbetering.

In de praktijk mag je plaats nemen op de super fijne relax-stoel, deze kan helemaal in ligstand, hierdoor kun jij heel goed ontspannen en je overgeven om de healing te ontvangen, ik laat me leiden in waar ik mijn handen mag plaatsen en soms hoeft dat ook niet. De energie begint te stromen en daarvan kun je koude stralingen voelen en of warmte.

Het kan ook zijn dat je verschillende sensaties in je lichaam voelt, of dat ineens je been begint te trillen of een arm.Dit hoort er allemaal bij en juist terwijl de healing gaande is, zijn mijn Gidsen en jouw Gidsen ook samen aan het werk om je ontspanning te geven, zodat jij je beter kunt over geven aan wat er op dat moment gebeurt.

Hoe bereid ik mij voor op het ontvangen van een healing op afstand?
Als je een healing op afstand ontvangt, Dan is het belangrijk dat je een rust moment voor jezelf hebt. Je bent dan al wat rustig, misschien eerst nog een blokje om. Zet gerust een zacht rustig meditatief muziekje op of iets anders wat je leuk vind. Je kunt ook een wierook of kaarsje branden of juist helemaal niets van dat. Doe wat goed voelt bij jou. Neem een ontspannen houding aan waarbij je ligt of zit en stel je ontvankelijk op. Als je ligt, dan leg je armen naast je lichaam met je handpalmen geopend naar boven

Hoe meer jij het toelaat, dus je open opstelt, zonder verwachtingen, hoe beter de energie zijn werk kan doen. Soms voel je wat koude, rillingen of dergelijke, dat kan allemaal. Soms wordt je heel erg warm of voel je als het ware een soort van warme deken om je heen. Laat het gebeuren en voel wat de healing je brengt. Sommige mensen krijgen beelden door of een spirituele ervaring. Dat is normaal en hoort er allemaal bij.

De helende Bron Energie wil graag door je cellen, atomen en elektronen, heen werken, hierbij wordt je zelf-genezend vermogen direct geactiveerd . Ook worden er oude stukken verdriet losgelaten, datgene wat aan heling onderhevig is wordt aangeraakt. Dus als je een emotie omhoog voelt komen, dan laat het toe, je bent aan het opschonen. Er kunnen ook gevoelens van weerstand ontstaan, om dat je ziel er dan nog even aan moet wennen zeg maar. Fysieke klachten worden direct minder, blokkades mogen worden opgelost en pijn klachten verminderen.

Mensen die helemaal niets voelen en of ervaren tijden het ontvangen van een healing, die staan nog niet helemaal open, zeg maar, hun ziel vind het dan nog een beetje eng om het helemaal toe te laten. Dit went steeds meer, naar mate je vaker healingen op afstand ontvangt. Hierbij wordt de energie afgestemd op de ontvangers. Dus iedereen ontvangt precies datgene wat hij of zij nodig heeft op dat moment in hun levens procesHet is belangrijk, voor een goede uitwerking van de energie en voor het optimale resultaat, dat men openstaat voor verandering en dat men gelooft dat er meer is, wat vaak niet te begrijpen is of te bevatten is, met het menselijke verstand.

Na het ontvangen van een healing is het belangrijk dat je een groot glas water drink, omdat er ook afvalstoffen vrij komen, die je later dan weer uitplast. Neem de tijd na het ontvangen van een healing om alles goed te integreren in je lichaam en je auraveld. Dus niet gelijk weer druk gaan doen, maar lekker ontspannen thuis relaxen met een kop thee op de bank bijvoorbeeld.

Hoe voel ik me na een healingsessie?
Het is aanbevolen om de uren na de healing sessie en of het medium consult niet vol te plannnen. Er gebeurt tijdens en na het ontvangen van een healing sessie en of medium consult veel bij jou op energetisch en Ziels niveau. Een en ander heeft de tijd nodig om te integreren.
Hoe kan ik betalen?

Een healing sessie en of een medium consult mag voor aanvang afspraak zijn voldaan middels overboeking, een tikkie en of betaalverzoek. Zodra de betaling is verwerkt is de gemaakte afspraak definitief.

Een sessie en of consult in de praktijk mag contant afgerekend, er is geen pin apparaat aanwezig.

Hoe kan ik een sessie annuleren?

Bent u verhinderd voor een afspraak? Vriendelijk verzoek om de afspraak tijdig, uiterlijk 24 uur voor aanvang te wijzigen of af te zeggen.Tot 24 uur van te voren kan dit kosteloos. Voor een afspraak die binnen de 24 uur wordt geannuleerd,Daarvan wordt 75 procent in rekening gebracht.

MIJN REVIEWS

Reacties van cliënten

Bedankt voor het mooie consult. Ik heb nu eindelijk de juiste antwoorden en inzichten mogen ontvangen op mijn vraagstukken waar ik mee zat en ik voel mij aan geraakt van binnen dat er ook veel in werking is gezet. Ben er nog niet, maar nu wel een heel stuk goed op weg geholpen! Het heeft deuren geopend waarvan ik niet wist dat ze er waren.

Robin

In mijn beleving lig ik elke keer in een tunnel van licht en wordt er liefdevol aan me gewerkt,heel fysiek voelbaar.De ziekte van Lyme is volledig teruggedrongen en de klachten zijn inmiddels zijn weg.

Roelie

Dit was zo onbeschrijfelijk mooi zo diep, ik was even helemaal los van mijn lichaam. Ik was weer even thuis tussen velen die ik kende. Tussen mijn vader en mij werd geheeld. Ik was zo blij hem weer te zien. Dankjewel Marcel en zij die dit mogelijk hebben gemaakt. Woorden zijn niet toereikend om alles te beschrijven.

Rianne

Zo ontroerd geweest in de healing op afstand, door de zuiverheid .Zo mooi. Zo puur. Waar ik zo naar verlangd heb.Heb heel veel gehuild bij het opschonen van mijn kanalen.Heel veel dank.

Laura

Na zo veel jaren van burn-out klachten tot hevige depressies. Is er door de healingen sessies die ik ontvangen heb een doorbraak in mijn leven gekomen,letterlijk licht in mijn leven.Vanuit helderheid en zelf liefde,kan ik nu op eigen kracht weer verder.

Willy